Партия Воля изпрати отворено писмо до институциите, в което настоява

...
Партия Воля изпрати отворено писмо до институциите, в което настоява
Коментари Харесай

Воля с писмо до институциите, в което иска да бъде осигурено нормалното придвижване на гражданите предвид протестите

Партия " Воля " изпрати отворено писмо до институциите, в което упорства да бъде обезпечено естественото напредване на жителите поради митингите, заяви партийният пресцентър.

От " Воля " дефинират протичащото се по кръстовищата и блокадите им като " цялостна безредица " и " неприемливо в една демократична страна ".

От пресцентъра на партията напомнят, че още на 31 юли са призовали органите на реда да защитят правата на милионите жители, които желаят да се придвижват обикновено в огромните градове. " Всеки ден те недоволстват от гаврата с техните права ", се показва в известието.

" Настояваме институциите да изпълнят законовите си отговорности и да обезпечат естественото напредване ! ", се показва в писмото.

" Протестите към този момент се трансфораха във война против елементарните жители. А това значи, че задачата им е напълно друга. Скоро недоволството на хората поради блокадите ще ескалира и последствията може да са извънредно рискови за гражданския мир в страната! ", предизвестяват от " Воля ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР