Партия „Воля“ е напуснала централата си на „Раковски“ 134 в

...
Партия „Воля“ е напуснала централата си на „Раковски“ 134 в
Коментари Харесай

Воля и НФСБ се прощават с благините на властта, ето какво се случи

Партия „ Воля “ е напуснала централата си на „ Раковски “ 134 в София, предава „ Флагман “. Офисите на партията на Веселин Марешки, които бяха под тези на НФСБ, са освободени, а вратата към етажа е заключена.

От „ Воля “ импровизирано разясниха, че съблюдават закона и че щом към този момент не са парламентарна мощ, нямат право да употребяват пространствата. Това била повода да ги освободят. На площадката обаче към момента стои афиш на Марешки.

„ Воля “ употребили още един етаж на „ Раковски “, който също е освободен.

В постройката сега се обитават други две политически сили - „ Националният фронт за избавление за България “ на Валери Симеонов и остарелият Съюз на демократичните сили (СДС), който сега е в коалиция с ГЕРБ.

От НФСБ в четвъртък даже дадоха конференция там, на която бе показана кандидат-президентската двойка на новото политическо обединяване към тях. По наша информация обаче те също се изнасят на друго място.

Това щяло да се случи от 1 ноември. Причината е, че страната им желала прекомерно висок наем.

През последните седмици в София настанаха някои драми с партийни офиси. Министърът на културата Велислав Минеков прикани ГЕРБ да освободят централата си в административната постройка на НДК.

Областният шеф на София пък провокира скандал с Българска социалистическа партия за постройката им на „ Позитано “ 20. „ Губернаторът “ претендирал за над 200 000 лева наеми, както обясниха от соцпартията.

Те обаче са безапелационни, че пари съгласно промени в закона от 2019 година не дължат. Парламентарно показаните партии употребили парцелите гратис.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР