Партия ВМРО е троянският кон на ДПС в коалицията, те

...
Партия ВМРО е троянският кон на ДПС в коалицията, те
Коментари Харесай

Според Веселин Марешки ВМРО е троянският кон на ДПС в управляващата коалиция

Партия Вътрешна македонска революционна организация е троянският кон на Движение за права и свободи в обединението, те (ДПС) вземат участие в ръководството през Вътрешна македонска революционна организация и по тази причина тази коалиция в никакъв случай няма да се разпадне, тъй като зад тях стоят други ползи, които ги ръководят. Това съобщи в предаването „ Тази заран " по бТВ водачът на „ Воля " Веселин Марешки.

По думите му обединението е станала по следния метод: едната партия е доста близка до сърцето на Цветан Цветанов – НФСБ, „ Атака " е доста близка до сърцето на премиера, а Вътрешна македонска революционна организация е покрай Карадайъ. На процедура ръководят ГЕРБ и Движение за права и свободи най-много благодарение на Българска социалистическа партия, разяснява Марешки.

Вицепремиерът Каракачанов би трябвало да си върви и колкото по-бързо, толкоз по-добре за държавното управление, съобщи водачът на " Воля ". „ Той е най-големият политически лъжец, тъй като в програмата му нямаше разноски за самолети, имаше разноски за пенсии, за медикаменти, за служители на реда на село. Тези неща ги не помниха доста бързо, най-много той. „ Дойче веле " го споделя, че избраниците на Каракачанов са най-излъганите избраници ".

„ Много по-изтънчени, аристократични политически измамници от Каракачанов съм изобличавал. Няма да го оставя по този начин тихомълком да се изниже по терлици от простотиите, които прави, ще си понесе отговорността ", сподели още Марешки.

„ Не утвърждавам това, че в този момент „ калинките " са заменени със „ султанки ", добави Марешки. По думите му най-охраняваната постройка в центъра на София от НСО се охранява и от компанията на Султанка, която е подопечна на Каракачанов и Вътрешна македонска революционна организация, а тези неща отвращават.

На въпроса дали би се кандидатирал за кмет на Варна през 2019 година, Марешки съобщи, че към този момент е много по-напред в йерархията и в годините. Вече я няма тази борбеност и мотивация. Хората, които ме срещат съжаляват, че не се е случило преди време, тъй като градът в действителност щеше да наподобява по друг метод ". „ Воля " ще има собствен претендент на изборите през 2019 година

В идващия парламент се борим за мощно показване и ние си имаме наш път, сподели Марешки и добави, че този кабинет ще издържи.

Според него разумно пояснение за Султанка Петрова няма да се чуе.

Действията на Българска социалистическа партия в Странджа Марешки разяснява като противен популизъм.

В коментар на договорката за ЧЕЗ, той съобщи, че тя не е добра за България, само че няма заплаха за страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР