Партия Възраждане“ ще се яви във всички столични райони със

...
Партия Възраждане“ ще се яви във всички столични райони със
Коментари Харесай

Деян Николов: „Възраждане“ ще се яви във всички столични райони със свои кандидати

Партия „ Възраждане “ ще се яви във всички столични региони със свои претенденти. Това съобщи претендентът за кмет на София Деян Николов на конференция в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция в София, на която бяха показани всички 24-ма претенденти за районни кметове. Николов съобщи, че ще се явят с цялостна листа и за общински съветници, на която лидер ще бъде той.

 

София е извънредно значима за нас, считаме че философията за ръководство на града би трябвало да се промени, разяснява Николов. Смятаме, че едно от най-важните качества, които би трябвало да има, както кметът на София, по този начин и районните кметове в София, е да бъдат почтени хора, които не се огъват под напън пред сериозния бизнес интерес, уточни Николов. 

 

Смятаме, че ние сме подбрали извънредно качествени претенденти за всички региони в София. Хора, които във времето обратно са потвърдили, че могат да водят борби, че не се огъват, че не са корумпирани, млади, почтени, можещи хора, разяснява Николов. 

 

Николов уточни, че претендентите са бизнесмени, учители, хора от ИТ бранша. Заложили сме на младия дух на екипа, добави той. По думите му един от значимите цели в програмата е да бъдат обезпечени повече благоприятни условия за работа на районните кметове. Ще се боря за това да децентрализираме бюджета на София, сподели Николов. 

 

Той настоя, че доста от проблемите в крайните столични региони остават нерешени точно заради неналичието на бюджет. 

 

Освен районни кметове и цялостни листи за общински съветници от „ Възраждане “ ще повдигнат претенденти и за кметове кметства. 

 

Най-младият претендент за областен кмет е 21-годишният Денис Бункин. Той е претендентът на партия „ Възраждане “ за регион „ Изгрев “.  

 

Тодор Софрониев се кандидатира за областен кмет в столичния регион „ Витоша “, за „ Красно село “ от „ Възраждане “ издигат Мария Янакиева, в „ Лозенец “ – Георги Цуков, а в столичния регион „ Младост “ – народния представител Димо Дренчев.

 

За регион „ Панчарево “ е номинирана - Савина Иванова, за „ Триадица “ – Биляна Давидкова, във „ Възраждане “ – Иван Боянов, в регион „ Искър “ – Краси Гълъбов, „ Кремиковци “ - Соня Гарчева, в „ Оборище “ - Петър Ананиев, „ Подуяне “ – Даниела Ненкова, „ Сердика “ – Кирил Пеев, в „ Слатина “ – Георги Хрисимиров, „ Средец “ – Петя Бояджиева, във „ Връбница “ – Иван Иванов, „ Илинден “ – Христо Ганев, „ Красна поляна “ – Вениамин Воденичаров, в „ Люлин “ - Иван Алексиев,  в Банкя – Антон Бранков, в „ Надежда “- Сергей Махаев, в регион „ Нови Искър “ – Борислава Иванова и в „ Овча купел “ - Миглена Пейкова. 

 

Източник Българска телеграфна агенция

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР