Партия Възраждане отказа да отиде на инициираната от ГЕРБ среща

...
Партия Възраждане отказа да отиде на инициираната от ГЕРБ среща
Коментари Харесай

Костадинов за идеята на ГЕРБ Зеленски да произнесе видеореч в НС:Това е крайна степен на дебилизация

Партия " Възраждане " отхвърли да отиде на инициираната от ГЕРБ среща на парламентарно показаните обединения на следващия ден, на която да се разиска дали да бъде поканен украинският президент Володимир Зеленски да направи видеообръщение при откриването на новоизбраното Народно заседание. Предложението пристигна през днешния ден от ГЕРБ.

Лидерът на партията Костадин Костадинов разяснява предлагането по този начин: " Това към този момент е последна степен на дебилизация и инфантилизация в българската политика. Ако решат да създадат нещо сходно, просто ще се наложи да отправим ние покана към съветската посланичка и тогава допускам, че целият първи работен ден Народното събрание ще бъде провален ".

 

" Това е методът да бъде спазено интернационалното право, което беше погазено от вчерашното решение ", сподели пред публицисти Костадин Костадинов и посочи, че всяка парламентарна група има право да предложения до пет лица.

" Хората ни питат, за какво се занимаваме с проблемите на Украйна и по кое време ще се занимаваме с проблемите на България ", уточни Костадинов.

" Темповете на инфантилизация и дебилизация се движат с неповторимо бърза скорост. Какво ще е идващото нещо, което можем да чакаме? Може би да закичим Народното събрание с украински флагове, може би ГЕРБ, Политическа партия, Демократична България ще украинския химн или може би ще дойдат с жълто-сини костюми. Това към този момент е цялостен цирк и е обидно за институцията Народно заседание ", установи той.

 

А през днешния ден по-рано болшинството от определените за депутати – от политическите сили ГЕРБ, Политическа партия, Политическа партия и Демократична България, взеха решение посланиците на Русия и Беларус да не бъдат канени на първото съвещание на 48-ия парламент.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР