Партия Възраждане е готова да управлява. Готови сме да представим

...
Партия Възраждане е готова да управлява. Готови сме да представим
Коментари Харесай

Костадинов пред президента: Всички разговори за еврозоната са опит за пълзящ държавен преврат

Партия " Възраждане " е подготвена да ръководи. Готови сме да представим личен кабинет. Важно е да има политическа непоклатимост, само че не непременно. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов на консултациите при президента Румен Радев, които предшестват връчването на първия мандат. 

Костадинов похвали дейностите на служебното държавно управление за решението за краткотрайно ограничение на безмитния импорт у нас на украинска продукция, само че регистрира като незадоволителен напредък предоговорянето на Плана за възобновяване и резистентност в частта му за въглищните централи. Всички диалози за еврозоната считаме за опит за директна замяна на волята на българския гласоподавател и за пълзящ държавен прелом, добави Костадинов. 

Президентът Румен Радев ги поздрави с изборния им резултат, който по думите му, е израз на доверието, което доста българи разпореждат на партия " Възраждане ".  " Видно е, че със всеки избор вашата парламентарна тежест пораства, само че пораства и вашата отговорност, тъй като страната е изправена пред редица провокации. Този Народното събрание има да наваксва доста несвършена работа, наследена от предходните Народно събрания. Вие нееднократно заявявахте, че ще бъдете съпротива в 49-ото Народно заседание, само че знаете добре, че опозицията има значима роля в политическия развой и обстановката изисква всяка политическа мощ да даде своя принос за решаването на проблемите в страната ", сподели той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР