Партия Възраждане е готова да говорим с всеки, но нещата,

...
Партия Възраждане е готова да говорим с всеки, но нещата,
Коментари Харесай

Костадинов: Готови сме да говорим с всички

Партия " Възраждане " е подготвена да приказваме с всеки, само че нещата, които предлага, не срещат схващане от другите политически сили. Това съобщи ръководителят на партията Костадин Костадинов след консултациите при президента Румен Радев. Той открои настояването на " Възраждане " против американските бази и позицията на партията за опазване на българския лев.

От партията са подготвени с план за кабинет, в случай че третия мандат стигне до тях, стана ясно още от думите на Костадинов.

Относно Бюджет2023 от " Възраждане " считат, че страната не би трябвало да се лимитира с 3-процентов недостиг, не би трябвало да се подвигат налози, само че би трябвало да се орежат непотребни разходи.

" Не би трябвало да се подвигат налози, да се орежат непотребни разходи, да се обмисли ролята на безбожно раздутата администрация и най-важното - да не се робува в 3%-ия недостиг - той е единствено да се изпълнят изискванията за участие в еврозоната ", сподели Костадинов.

" Възраждане " ще сложи условия за присъединяване в договаряния за конституционно болшинство - да бъде признат законопроектът им за непознатите сътрудници, затваряне на американските бази и насрочването на референдум за опазване на българската валута дружно с локалните избори.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР