Партия Възраждане“ атакува зеления сертификат в Конституционния съд. Партията е събрала

...
Партия Възраждане“ атакува зеления сертификат в Конституционния съд.
Партията е събрала
Коментари Харесай

„Възраждане“ атакува зеления сертификат в Конституционния съд

Партия „ Възраждане “ нападна зеления документ в Конституционния съд.

Партията е събрала нужните 48 подписа на депутати – минимумът за внасяне на конституционна тъжба, подкрепена от 17 депутати от ГЕРБ, 18 народни представители от „ ИТН “ и парламентарната група на „ Възраждане “.

Председателят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов още веднъж разгласи зеления документ за противоконституционен, като сподели още,че потреблението му е потвърдено нездравословно и неефикасно и би трябвало да бъде анулирано.

„ Ясно е, че зеленият документ ще падне. Вижда се съпротивата против него. Забелязва се и спад на броя на имунизираните хора. Всички чакат с неспокойствие тази насила да бъде отстранена. Крайно време е да я пратим в историята. Държавата има доста по-сериозни проблеми, в сравнение с това, с което сега се занимава. И се надяваме в най-скоро време Конституционният съд да вземе решение, което да отбрани правата на всички български жители “.

Задочния спор с премиера Кирил Петков в какъв период ще отпадне зеления документ Костадинов счита за непотребен.

„ Нямам процедура да протоколирам диалозите си с хората, с които приказвам. Всичко останало, което си говорихме, беше доказано. Единствено и единствено не знам за какво се тормози от това, че може би се е заел с някакъв период. Сами видяхте, че неговият здравен консултант е още по… на нашето мнение до някаква степен, тъй като в случай че с него говорихме за по някое време април, с изявлението на проф. Радка Аргирова през вчерашния ден стана ясно, че до месец, т.е. по някое време март, може да падне. “
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР