Партия “Продължаваме промяната ще бъде учредена утре - 15 април,

...
Партия “Продължаваме промяната ще бъде учредена утре - 15 април,
Коментари Харесай

``Продължаваме промяната`` става партия в петък |

Партия “Продължаваме смяната ” ще бъде учредена на следващия ден - 15 април, петък, в Пловдив. За това заяви първо " 24 часа ", като от Политическа партия потвърдиха пред OFFNews. Oчаква се създателите на плана Кирил Петков и Асен Василев да бъдат съпредседатели и да нямат заместници.

Основната партийна активност ще се развива в духа на 21 век - в интернет, като за задачата ще бъде построена и цифрова платформа. По места ще има и физически районни бюра и координатори.

Конгресът ще стартира в 17 часа в петък, като се чака продължи до късно през нощта. Той ще се състои в зала “България ” в Международния панаир в Пловдив. Причината за късния час на учредяването е огромната натовареност в графика на премиера и министрите на Политическа партия.

" За България настъпи моментът, в който смяната би трябвало да продължи. Времето на безобразията, беззаконието, кражбите и корупцията ни лишава от обективен и заслужен метод на живот. България е обхваната от неправда, против която е належащо да се надигнем и преборим, с цел да реализираме общата фантазия - да създадем България страната, с която да се гордеем ", е записано в учредителната декларация на новата партия, призната от предприемчив комитет на 8 април.

Обещанията в повтарят поръчките на Петков и Василев, с които влязоха в ръководството - въвеждане на цялостна бистрота в ръководството на държавните средства във всички браншове и на най-хубави практики за битка с корупцията, “пропила държавните структури ”, която е съществена спънка за възстановяване живота на българите. От Политическа партия се заричат да се борят за постигането на работеща стопанска система, както и за обективна, самостоятелна и работеща правосъдна система. 6 съществени правилото ще следва новата партия, измежду тях са възобновяване на свободата на словото и връщане на доверието на жителите в институциите, излиза наяве още от учредителната ѝ декларация. Другите правила на “Продължаваме смяната ” са господство на закона, тъждество на всички български жители пред закона, политически плурализъм
и самостоятелна правосъдна власт, ценене на главните права на индивида.

При задачите пред новата партия още веднъж преди всичко е записано главното заричане, с което “Промяната ” пристигна на власт - нулева приемливост към корупцията (така бе озаглавена и предизборната им програма).

В момента мандатоносители на ръководещата групировка са ВОЛТ на Настимир Ананиев, “Средна европейска класа ” (СЕК) на Константин
Бачийски и ПД “Социалдемократи ” с водач Елена Нонева. На последващи избори обаче Петков и Василев към този момент могат да се явят със лична
регистрация. 

Лиляна Клисурова, авторката на публикацията в " 24 часа " намира аналогии в историята на Политическа партия и Национална движение „Симеон Втори". Партията на Симеон Сакскобургготски се яви на избори с непозната регистрация и е бе основана " де юре " месеци, откакто стартира да ръководи България.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР