Партия “Продължаваме промяната” е напът да влезе в сложни и

...
Партия “Продължаваме промяната” е напът да влезе в сложни и
Коментари Харесай

Има лесно решение за името на ПП - да остане само “Промяната”

Партия “Продължаваме промяната” е напът да влезе в комплицирани и дълги правосъдни процедури за името си

Заради претенцията на кмета на Добрич Йордан Йорданов, че по-рано от екипа на Кирил Петков и Асен Василев е измислил слогана “Продължаваме смяната на Добрич” може да се стигне до проблем с регистрацията на партията, която сега е с най-вече депутати в Народното събрание, отбелязва вестник.

Дългите правосъдни разногласия и използването на прекалено много сила за изясняването на този проблем обаче просто може да бъдат прескочени. Ето по какъв начин: партията на Кирил Петков и Асен Василев да остане единствено с името “Промяната”. И без друго към този момент мнозина от политиците, а и в медиите напоследък се постанова тъкмо това име - “Промяната”, явно използвано за краткост.

Дори и да няма предварителни избори в идната половин година, хората от Политическа партия ще имат време за по-важни задания от тази да спорят за името си. Пък и от Политическа партия към този момент са задоволително известни пред гласоподавателите. Като се откажат от глагола “продължаваме” в заглавието на партията, това напълно не значи, че няма да вървят в обещаната преди 8 месеца посока. Ако се откажат от едното “П” и да не престават напред като Политическа партия “Промяната”. Понякога лесните решения са за предпочитане.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР