Партия Продължаваме промяната е готова за нови избори, но ще

...
Партия Продължаваме промяната е готова за нови избори, но ще
Коментари Харесай

Бориславова: Готови сме за избори, но ще направим всичко възможно да не се стига до тях

Партия " Продължаваме промяната " е подготвена за нови избори, само че ще направи всичко допустимо да не се стига до такава степен. Това съобщи началникът на кабинета Лена Бориславова.  Тя и зам.- ръководителят на Народното събрание Мирослав Иванов откриха офис на партията в Ямбол, съобщи БНР.

Ако не успеем да избегнем нови избори, ние сме подготвени, акцентира Бориславова:

" Обаче преди този момент ще създадем всичко допустимо да не се стига до нови избори, тъй като, и тук повода е доста елементарна, би трябвало да има настоящо Народно заседание, което да одобри тези 22 закона, които подсигуряват едни 13 милиарда да влязат в сметката на българина , българските семейства и бизнеса ".

Тя добави, че все още напъните на държавното управление са съсредоточени в приемането на актуализацията на бюджета от страна на Народното събрание и не се търсят заместници на министрите от Има Такъв Народ, които подадоха оставки.

Зам.- ръководителят на Народно събрание Мирослав Иванов съобщи, че се надява новата рамка на бюджета да бъде призната, само че уточни че са вероятни и сюжети, целящи дестабилизация на държавното управление.

" Неведнъж бяхме очевидци на координирани акции от трите обединения от опозицията. Сега съм съвсем сигурен, че Има Такъв Народ ще се причислят към тях, нееднократно сме имали такива сигнали ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР