Партия Продължаваме промяната е готова за нови избори, но ще

...
Партия Продължаваме промяната е готова за нови избори, но ще
Коментари Харесай

Лена Бориславова: ПП е готова за нови избори, но ще положи всички усилия да не се стига до тях

Партия " Продължаваме промяната " е подготвена за нови избори, само че ще направи всичко допустимо да не се стига до такава степен. Ако не успеем да избегнем нови избори, ние сме подготвени. Това съобщи началникът на кабинета Лена Бориславова. Тя и заместник-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов откриха офис на партията в Ямбол.

По думите ѝ " повода е доста елементарна - би трябвало да има настоящо Народно заседание, което да одобри тези 22 закона, които подсигуряват едни 13 милиарда да влязат в сметката на българина, българските семейства и бизнеса ".

Лена Бориславова добави, че все още напъните на държавното управление са съсредоточени в приемането на актуализацията на бюджета от страна на Народното събрание и не се търсят заместници на министрите от " ИТН ", които подадоха оставки.

Заместник-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов съобщи, че се надява новата рамка на бюджета да бъде призната, само че уточни че са вероятни и сюжети, целящи дестабилизация на държавното управление.

" Неведнъж бяхме очевидци на координирани акции от трите обединения от опозицията. Сега съм съвсем сигурен, че Има Такъв Народ ще се причислят към тях, нееднократно сме имали такива сигнали ", сподели още Мирослав Иванов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР