Партия представи във Варна своя кандидат за кмет на

...
Партия  представи във Варна своя кандидат за кмет на
Коментари Харесай

Петър Николов е кандидатът за кмет на Варна от Български възход

Партия " " показа във Варна своя претендент за кмет на морската столица. Това е юрист Петър Николов. Той е препоръчан от голям брой неправителствени организации, публични персони и бизнеси.

" Надяваме се, че с тази стъпка ще дадем началото на една положителна акция. Целта ни е да търсим тези подобаващи тематики, хрумвания и въпроси, които вълнуват хората на Варна ", каза лидерът на партията Стефан Янев.

" Имаше доста цивилен оферти за моята кандидатура, както и от разнообразни неправителствени организации. Това беше и повода да приема. Действително имам своя лична политика, която върша в моята работа като юрист, с която в действителност съм прочут в обществото ", сподели от своя страна Петър Николов. 

" Една от главните аргументи да се кандидатирам за кмет на Варна е, че сега не виждам различен действителен, сериозен претендент за градоначалник, който да желае да пази ползите на варненци. Ние виждаме, че градът не се развива, не се трансформира и няма нови лица на хоризонта, които да ангажират обществеността като цяло. Ето за какво аз взех решение да поема тази тежест ", съобщи юрист Николов.

Той съобщи, че от екипа на " " доста държат тяхната стратегия да се трансформира в политика за града, която да бъде трайно и последователно налагана, съобщи бТВ.

" В тази връзка програмата ни ще бъде отворена през цялата предизборна акция за разнообразни оферти ", добави претендентът за кмет на Варна.

" Главен акцент в програмата ми ще бъдат младежите, младите фамилии, децата. Както може би е известно на множеството от вас, аз интензивно се боря с антисоциалното законодателство и джендър политиките ", уточни адв. Николов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР