Партия НДСВ се събира на конгрес другата събота. Делегатите ще

...
Партия НДСВ се събира на конгрес другата събота. Делегатите ще
Коментари Харесай

НДСВ се събира на конгрес другата събота, ще обсъжда връщането си в политиката


Партия Национална движение „Симеон Втори" се събира на конгрес другата събота. Делегатите ще вземат интензивно отношение по концепцията за завръщането на групировката в политиката. Това стана известно от думите на Станимир Илчев, съпредседател на партията, в утринния блок на Българската национална телевизия (БНТ).

Той добави, че Национална движение „Симеон Втори" са подготвени за присъединяване в „ избори от всевъзможен диаметър “ – предварителни, постоянни локални, президентски, европейски.

Наблюдаваме феномени и събития в политиката, които са доста неприемливи. Става въпрос за некадърност за взимане на решения, неверно целеполагане, отвращение за вдишване на отговорност, сподели Станимир Илчев.

Според него Национална движение „Симеон Втори" е потвърдила, че може да носи отговорност и че има съдружна просвета. 

Решихме, че е извънредно време да се върнем в политическия развой, мъчително е да наблюдаваш специалистите на Национална движение „Симеон Втори" да бъдат донори за други партии, сподели още Илчев.

По думите му във групировката има хора с опит и подготвеност, които са тествани във всевъзможни политически обстановки. Ние оставаме центристка партия, посочи той и добави, че ненапълно центристка групировка в българския парламент е Движение за права и свободи, само че действителният център не може да се носи единствено от една партия, счита Станимир Илчев. 

Партньорите ни би трябвало да дават отговор на условия - независимост на личността, независимост на самодейността и придвижването на хора и капитали, правила на солидарността сред другите пластове на обществото, това е национално оцветеният демократизъм, изясни още Илчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР