Партия МИР подкрепя провеждането на Национален референдум за мир и

...
Партия МИР подкрепя провеждането на Национален референдум за мир и
Коментари Харесай

Партия МИР подкрепя провеждането на Национален референдум за мир и суверенитет на България

Партия МИР поддържа провеждането на Национален референдум за мир и суверенитет на България.

Това съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев за БНР-Благоевград.

Той акцентира, че партия МИР поддържа и ще се включи интензивно в инициирания от български общественици Национален референдум за мир и суверенитет на България. Сред тях са доцент Григор Сарийски, Нешка Робева, адв. Владимир Шейтанов, адв. Румяна Ченалова, Мартин Петрушев, Сърнела Воденичарова, Христо Лафчиев.

„ Българите желаят не евроатлантическо, а българско държавно управление, което да пази българските, а не непознатите национални ползи. Без мир не може да се реши нито един от проблемите на българското общество, не може да се реши нито една рецесия. Именно по тази причина точка първа в дневния ред на всяко едно българско Народно заседание и държавно управление би трябвало да бъде мир и суверенитет за България. Крайно време е дневния ред на политиците да стартира да съответствува с дневния ред на българското общество. Време е политиците да се съобразят с волята и желанието на българите, които желаят мир “, сподели още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той съобщи, че партия МИР ще предложи на Инициативния комитет да включи втори въпрос в Националния референдум и той да бъде обвързван с намаляването на наложителните подписи за осъществяване на референдуми от 400 хиляди на 50 хиляди подписа.

„ Основен приоритет на партия МИР е директното присъединяване на жителите в ръководството, което може да стане единствено посредством провеждането на национални и локални референдуми. За задачата е належащо да се промени Закона за директно присъединяване на жителите в държавната власт и да се смъкна доста прага на наложителните подписи за осъществяване на референдуми “, зави още Симеон Славчев.

Лидерът на партия МИР прикани всички българи, партии, цивилен и неправителствени организации да се включат в „ Поход за мир и неутралитет “, който ще се организира на 23-ти април в над 20 български града. Славчев прикани всички българи да се обединят към идеята за мир и суверенитет на България и да поддържат и подпишат в подписката за осъществяване на Национален референдум по тематиката.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР