Партия КОД не е доволна от резултатите на парламентарните изборите,

...
Партия КОД не е доволна от резултатите на парламентарните изборите,
Коментари Харесай

Москов: КОД няма добър резултат, защото вотът беше „за“ и „против“ ГЕРБ

Партия КОД не е удовлетворена от резултатите на парламентарните изборите, само че той не е толкоз неприятен за една нова групировка, сравнен с резултатите на одобрени партии като „ Атака “ и АБВ. Това разгласи в изявление за предаването „ Лице в лице “ по бТВ водачът ѝ Петър Москов.

По думите му главната мотивация за присъединяване в тези избори е била „ за “ и „ срещу “ ГЕРБ.

КОД не взе участие в този ситуационен спор, в който няма ясно политическо опълчване, и това е една от аргументите да не сме измежду любимците, счита Москов.

Според него и партиите на статуквото, и нови в Народното събрание имат пълнен консенсус, че техният дневен ред е „ социалистическият демократичен “ модел и те се съревновават кой ще го ръководи по-добре.

„ На дневен ред пред българската политика ще бъде това социалистическо и демократично, което е обвързвано с покоряване на стопанската система на политически цели, което е комунизъм. С това някой да ни дава пари, а не парите да се създават, което е комунизъм, и с това да се дефинира кой какво може да приказва и кой какво не може, което е комунизъм “, изясни Москов.

Мисията на партията е да бъде съперник и на старите и на новите комунисти, посочи водачът на КОД.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР