Партия Изправи се, България! ще обжалва в съда заповедта на

...
Партия Изправи се, България! ще обжалва в съда заповедта на
Коментари Харесай

Изправи се, България! ще обжалва заповедта за премахване на Паметника на Съветската армия

Партия " Изправи се, България! " ще апелира в съда заповедта на регионалния шеф на София за незабавното унищожаване на Паметника на Съветската войска.

Като " управническа отпадналост " дефинира решението от партията, съгласно която нищо не постанова демонтирането на монумента:

" От " Левицата " сме изрично срещу това и няма да го позволим. Нефелни причини на очевидно особено подбрани специалисти посочили, че видите ли паметника бил рисков. Извинявайте, 70 години Паметникът на руската войска не беше рисков, през това време редица десни ръководства на столицата не направиха нищо, нито за поддържането на паметника и на територията към него, нито за неговото обезопасяване. Цялата история, цялата режисура в тази заповед е съшита с бели конци и нямат никакво желание да ремонтират. Имат желание да бутнат и да потрошат паметникът. Хората, които редиха 7 пъти жълтите павета, си представете по какъв начин ще демонтират, и ще запазят, и ще реновират паметника. Никой не им има вяра този път. Ще го създадат. Нарочно, злоумишлено ще го създадат, просто ще го строшат, по тази причина ние от " Изправи се, България! " подаваме тъжба против тази заповед на регионалния шеф и ще потвърдим в съда, че поръчковото умозаключение на движимостите лица е безусловно безпричинно ", разяснява Манолова.

Очаква се през днешния ден ще бъде сложена спомагателна ограда към паметника с претекст, че той незабавно би трябвало да бъде отстранен.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР