Партия Има такъв народ“ ще инициира референдум да стане ли

...
Партия Има такъв народ“ ще инициира референдум да стане ли
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Ще инициираме национален референдум да стане ли България президентска република

Партия „ ИТН “ ще инициира референдум да стане ли България президентска република или да остане парламентарна. Това сподели водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов във видеообръщение по телевизия 7/8.

„ Аз видях политическата система от вътрешната страна. И ще ви кажа следното: там има главно двуличие, неистини, корупция, задкулисие, интриги и мъчителна жадност за власт.

Това видях. И по тази причина мисля, че аз не съм политик. И мисля, също че освен би трябвало да се разбие моделът ГЕРБ, а би трябвало да се разбие моделът на цялата настояща политическа система. Затова желаеме вие да кажете време ли е България да стане президентска република или да остане парламентарна? Искаме да ви попитаме това на народен референдум. Решението би трябвало да е ваше, тъй като страната е ваша “, съобщи Трифонов.

Той е безапелационен, че партията му ще бъде поръчител за това решение: „ За да подсигуряваме, че това ще се случи и вашето решение, каквото й да е то, ще бъде приведено в деяние, ние ще бъдем поръчител, ваш поръчител в идващия парламент. “

„ Властта не е непременно, само че моралът е и Има Такъв Народ сами против всички, дружно с вас “, в умозаключение сподели Трифонов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР