Партия „Има такъв народ” се готви за сериозни рокади в

...
Партия „Има такъв народ” се готви за сериозни рокади в
Коментари Харесай

„Има такъв народ” искат да махнат от ДАНС хората на служебното правителство?

Партия „ Има подобен народ” се готви за съществени рокади в специфичните служби. Ако въпреки всичко има кабинет на ИНТ, една от първите му задания ще е да постави нови лица в управлението на ДАНС, твърди телевизия Евроком, до която е стигнала такава версия.

Припомняме, че в края на месец май служебният кабинет предложи на президента Румен Радев да назначи за началник на Държавна организация „ Национална сигурност” Пламен Тончев, а часове по-късно президентът издаде указа за това.

Предишният Димитър Георгиев стана един от шефовете на служби, които си пуснаха неплатен отпуск от началото на май до септември за да не могат да бъдат " изчегъртани ", само че ориста ги застигна все пак.

След рокадите по върха на ДАНС стартира и вътрешна инспекция по информация, че службата нелегално е подслушвала политици преди изборите на 4 април, като това се е случвало по повеля на някогашните ръководещи от ГЕРБ.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР