Партия Има такъв народ разби двата последни парламента и целта

...
Партия Има такъв народ разби двата последни парламента и целта
Коментари Харесай

Методи Андреев: ИТН разби два парламента, дали смисълът не беше Гешев да не бъде свален?

Партия " ИТН " разруши двата последни Народното събрание и задачата на това може да е била Иван Гешев да остане на поста основен прокурор, счита някогашният народен представител от гражданската квота на ГЕРБ и някогашен ръководител на Комисията по досиетата Методи Андреев, който в този момент е част от групата за напън на Мартин Димитров и адв. Петър Славов.

" Започвам да си мисля, че смисълът на " ИТН " беше да не бъде свален Гешев. Я си представете, че някаква партия се основава и някой зад тая партия основава и вика: " Твоята работа е следната, ти няма да управляваш, това е комплицирана работа. Твоята работа ще е да взривяваш парламенти. Един ще взривиш, втори ще взривиш, трети, в случай че може, четвърти ". При това състояние хората се уморяват, те се обезверяват, а статуквото остава. Всъщност ядрото на този граблив модел се оказва българската прокуратура ", сподели Андреев в предаването " Денят с Веселин Дремджиев ".

" Първият парламент мина, Гешев не го пипнаха. Вторият парламент мина, Гешев не го пипнаха. Не направиха нищо да трансформират тази система ", акцентира той.

По думите му за следващ път е била схваща илюзията, че " един шоумен може да оправи страната ":


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР