Партия Има такъв народ“ изпрати официалните си покани към големите“

...
Партия Има такъв народ“ изпрати официалните си покани към големите“
Коментари Харесай

ИТН с официални покани към БСП, Възраждане, ПП-ДБ и ГЕРБ за срещи за третия мандат

Партия „ ИТН “ изпрати формалните си предложения към „ огромните “ парламентарните групи в 50-ото Народно заседание за срещи за осъществяване на третия мандат.

След като във вторник бе извършен първият кръг от договаряния с така наречен нечленуващи в групи народни представители, с двете групи от несъществуващата към този момент " Величие " - депутатите към Николай Марков и депутатите към Ивелин Михайлов, идва ред на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, „ Възраждане “ и Българска социалистическа партия. Групата на Движение за права и свободи с ръководител Делян Пеевски към този момент отхвърлиха да отидат на такива.

В четвъртък, 1 август, ще се организира срещата с ПГ на Българска социалистическа партия, за петък – 2 август, са планувани диалозите с „ Възраждане “ и с ПП-ДБ, а в събота с най-голямата групировка в Народното събрание ГЕРБ-СДС.

„ Страната е изпаднала в дълбока политическа, икономическа и обществена рецесия. Не на последно място е нарушено и доверието сред жителите и техните народни представители. Едва ли има виновен народен представител в 50-то Народно заседание, който да не осъзнава, че на страната е нужно устойчиво ръководство, което да стартира да взема решение най-неотложните проблеми. Това не може да стане без необятна парламентарна поддръжка и ясна управническа стратегия “, гласи поканата на Има Такъв Народ.

По време на против преговорния екип от групировката на Слави Трифонов декларират, че ще се разискват целите за ръководство на страната, най-неотложните проблеми и ограничения за тяхното решение и съответни периоди за осъществяване на горепосоченото.

БГНЕС напомня, че Има Такъв Народ получиха третия изследователски мандат от президента Румен Радев в понеделник. „ Наясно сме с отговорността, тя даже е по-голяма в сравнение с с първите два мандата. Ще подходим извънредно практично и с разсъдък “, съобщи пред президента ръководителя на ПГ на партията Тошко Йорданов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР