Партия “Има такъв народ“ и БСП провеждат в Народното събрание

...
Партия “Има такъв народ“ и БСП провеждат в Народното събрание
Коментари Харесай

Започнаха разговорите между “Има такъв народ” и БСП

Партия “Има подобен народ “ и Българска социалистическа партия организират в Народното събрание съвещания, проведени от партията-победител на изборите, за сформиране на държавно управление.

От „ Има подобен народ” осъзнаваме своята голяма отговорност за сформиране на последващо държавно управление. Нашето предпочитание е да приказваме за политики, цели и се надяваме, че всички партии в българския парламент ще надмогнат тяснопартийните си ползи и ще приказваме за национални приоритети”, сподели Виктория Василева от Има Такъв Народ при започване на срещата.

“Вярвам, че разговорът и диалозите ще намерят правилния път за решение на проблемите, които стоят пред България. Трябва да се опитаме да съставим постоянен кабинет, че имаме потребност от работещ парламент”, съобщи от своя страна Нинова.



Сутринта преди срещата Нинова сподели пред Българска национална телевизия, че Българска социалистическа партия чака да чуе от “Има подобен народ “ на днешната първа среща тяхната позиция за цели и стратегия. На нея няма да се приказва за поименен състав на Министерския съвет, като това се чака да бъде обсъждано на следващи срещи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР