Партия ГЕРБ започва сама да твори собствените си беди. Това

...
Партия ГЕРБ започва сама да твори собствените си беди. Това
Коментари Харесай

Вацев: Правителството множи хаоса в страната с действията си

”Партия ГЕРБ стартира сама да твори личните си беди ”. Това сподели пред БНР анализаторът Валентин Вацев по отношение на вота на съмнение към държавното управление, импортиран от Българска социалистическа партия. Той уточни, че действителната заплаха за Бойко Борисов е неговото обграждане и положението на ”партията-държава ГЕРБ ”.
По думите на Вацев държавното управление множи хаоса в страната с дейностите си.
Според него обаче вотът на съмнение няма да мине , " в случай че не стане някакво знамение ": " В България обаче знаем по какъв начин да се предпазим от чудеса - с тежка торбичка . Където има финансов запас, тези вотове доста мъчно минават ".
Анализаторът разяснява, че за него са значими претекстовете на вота и самата концепция за него: " Вотът е стимулиран, одобрявам като съществени претекстовете му, само че замисълът трябваше да бъде по-различен ".
По думите му, в случай че вотът мине, страната ще се изправи пред обстановка, в която няма да има директна подготвеност за вдишване на властта:
" Отстраняването на днешния ръководещ екип ще остави България в безпорядък най-малко за два месеца. Не, че и в този момент няма безпорядък ", заключи той.
Според него Българска социалистическа партия прекомерно доста се занимават със себе си : " Занимават се с измислената вътрешна съпротива. Аз не я виждам ", посочи той и добави, че рецесиите в ръководството е трябвало да бъдат обговорени и разкритикувани от " Позитано " 20:
" Имам възприятието, че днес ръководството на Българска социалистическа партия взема решение въпроса със личното си стабилизиране ".
Вацев разяснява, че до този миг в България е трябвало да работи държавно управление в сянка. Той предвижда огромна рецесия, обвързвана и с хазарта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР