Партия ГЕРБ започва кампанията си за набиране на предложения за

...
Партия ГЕРБ започва кампанията си за набиране на предложения за
Коментари Харесай

ГЕРБ ще набира предложения за народни представители до 8 февруари

Партия ГЕРБ стартира акцията си за набиране на оферти за народни представители. От през днешния ден до 8 февруари структурите на ръководещата партия в цялата страна ще събират номинациите. Срокът на акцията дефинира на свое съвещание Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Разписани са и вътрешни критерии, на които претендентите би трябвало да дават отговор, предава БНР. 

Номинациите ще се вършат персонално в офис на ГЕРБ или на формалната е-поща на всяка една от структурите на партията. Кандидати за народни представители, които са членове на партия ГЕРБ в съответната общинска или районна конструкция, могат да бъдат номинирани във всяка една от другите структури в страната. В листата на ГЕРБ още веднъж ще могат да бъдат номинирани и безпартийни претенденти от така наречен " гражданска квота ".

След като бъдат събрани номинациите за кандидат-депутати, управителният орган на партия ГЕРБ ще направи подробен обзор на всички оферти и ще утвърди кандидатските листи за народни представители на партията.

Очаква се водачи на листите да са огромна част от министрите на ГЕРБ в сегашния кабинет. Като нови водачи на листи по места се спрягат общественият министър Деница Сачева и министърът на опазването на здравето Костадин Ангелов. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР