Партия ГЕРБ представя антикризисната си програма. На брифинг Томислав Дончев

...
Партия ГЕРБ представя антикризисната си програма. На брифинг Томислав Дончев
Коментари Харесай

Булгаргаз незабавно да обяви публичен международен търг за доставчик на втечнен природен: ГЕРБ

Партия ГЕРБ показва антикризисната си стратегия. На брифинг Томислав Дончев сподели, че рецесиите у нас не са вносни. По думите му " най-малко половината са домашно произвеждане ".

Бившият енергиен министър Теменужка Петкова пък твърди, че една от най-тежките рецесии, които ръководството на " Продължаваме Промяната " е завещало на страната ни, е тази в енергетиката.  " Енергийната рецесия ние я виждаме в два аспекта. От една страна рецесия, обвързвана със сигурността на доставките на енергийни запаси. Безспорно най-големият проблем е обвързван с доставките на природен газ за България ”, сподели още Петкова. Тя напомни с какво партия ГЕРБ е съдействала за диверсификацията на страната ни.

" Булгаргаз ” неотложно следва да разгласи обществен интернационален търг, на база на който да бъде определен снабдител или снабдители на полутечен природен газ и да бъдат дълготрайни контракти ”, прикани още някогашният отраслов министър. Вторият аспект на енергийната рецесия, който виждат от ГЕРБ, е цените, които се реализират във връзка с природния газ и електрическата сила.



По думите на някогашния обществен министър Деница Сачева за пръв път от 30 години насам българският народ се опасява за това по какъв начин ще изкара зимата. Тя разгласи, че партията е твърдо за възобновяване съдействието ни с Турция и Гърция за предварителна защита на мигрантския поток у нас. 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР