Партия ГЕРБ и нейният лидер Бойко Борисов, изглежда, са се

...
Партия ГЕРБ и нейният лидер Бойко Борисов, изглежда, са се
Коментари Харесай

ПП-ДБ отказаха да готвят обща управленска програма с ГЕРБ

Партия ГЕРБ и нейният водач Бойко Борисов, наподобява, са се заблудили, че с „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) ще готвят обща управническа стратегия. Това стана ясно от изявление на Николай Денков от „ Продължаваме промяната “ тази заран пред парламентарни кореспонденти.

Вчера на лидерската среща среща сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ Борисов изиска политическите му съперници да предложат състав на кабинет. Асен Василев обаче отговори, че би следвало първо да се създаде управническа стратегия.

След това ГЕРБ като поръчка двете обединения да работят дружно по изработването на такава стратегия.

Днес обаче след репортерски въпрос дали са разговаряли към този момент с ГЕРБ кой ще влезе в групата за диалози за управническа стратегия Николай Денков сподели: „ Първо, управническата стратегия, която се приготвя, се приготвя на Министерския съвет, тъй че това не е взаимна стратегия, както беше оповестено от някои медии. Това, което ние ще създадем, е да подготвим такава стратегия и да я обсъдим с другите парламентарни груп. Разбира се, ще стартираме с ГЕРБ като най-голяма парламентарна група, с цел да забележим дали можем да получим съответната поддръжка. “

 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР