Партия “ демонстрира, това което винаги е казвала, че политиката

...
Партия “ демонстрира, това което винаги е казвала, че политиката
Коментари Харесай

Цончо Ганев обясни дали Възраждане са глуха опозиция и кога подкрепят предложения на ПП-ДБ и ГЕРБ

Партия „ “ показва, това което постоянно е казвала, че политиката е отговорност и морал. Четирима от нашите общински съветници са взели решение да поддържат сглобката в СОС и това беше повода да вземем решение да ги изключим. Ние сме уверили хората, че ще сме съпротива в СОС, а те престъпиха това заричане. Това съобщи заместник-председателят на " " Цончо Ганев в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Не знам дали са им предлагани пари. Купуването не става единствено с пари. Когато се отцепите, а незабавно по-късно оглавите най-важната комисия за София – Архитектура и градоустройство, демонстрира, че има нещо подозрително “, изясни той.

По думите на Ганев постове се дават на хората, които са дали поддръжка. Той акцентира, че във Варна общинските им съветници са изолирали Политическа партия и, като не гласоподават с тях.

„ Ние сме имали ясна и точна реторика и заставаме зад думите си. Когато имаме обръщение към нашите гласоподаватели заставаме с делата си “, акцентира Цончо Ганев.

Водещата го отвърна с избора на ръководител на НЗОК, когато единствено 4 депутата на „ “ не са подкрепили избора. Ганев изригна и упрекна водещата в операция. „ Пропускате, че за другия претендент излязоха доказателства, че е подкупен. Трябваше ли да подкрепим подобен претендент? Правите нечестни внушения “, упрекна я Ганев.

Относно изказванията на Николай Дренчев от „ “, че групировката им е глуха съпротива, която нищо градивно не е прокарала в Народно събрание, Цончо Ганев съобщи: „ Когато има положителни оферти от ръководещите – ние ги поддържаме. Нямаме проблем да подкрепим положителните решения за България, само че не и такива, които допускат корупционни практики “.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР