Партия АБВ предложи коалиция на БСП. Социалистите казаха само, че

...
Партия АБВ предложи коалиция на БСП. Социалистите казаха само, че
Коментари Харесай

Калфин: АБВ остана без отговор от БСП за коалиция

Партия АБВ предложи коалиция на Българска социалистическа партия. Социалистите споделиха единствено, че ще имат едно на разум за АБВ, когато дойдат евроизборите.

``
реклама

" Няма финален и формален отговор. Това се приема като отвод на Българска социалистическа партия да влезе в коалиция с АБВ. Излизането на социалистите от Народното събрание не се среща като деяние в развиване страни. Аргументите им, че се подкопават демократичните правила с измененията в ИК, задействаха инстинкта за самозапазване на Борисов ", акцентира някогашният министър на външните работи Ивайло Калфин.

България все по-зле употребява механизмите на Европейски Съюз. Проблемите са у нас, не в Брюксел. Важно е българските представители да знаят къде сме в света. Порочното присъединяване в Европейски Съюз е в София, в неналичието на решения ", акцентира някогашният обществен министър и министър на външните работи Ивайло Калфин.

Той разясни в студиото на " Денят ON AIR ", че платформата на АБВ ще брани националния интерес на българите. Опитваме се в АБВ да предлагаме и нови лица в листата, добави гостът.

Той разяснява и политическото напрежение във Венецуела. " Интересът към Венецуела е заради потребните им изкопаеми, а не, че хората живеят неприятно. Армията там е на страната на Мадуро. Той би трябвало да отвори границите и да пусне филантропичната помощ ", съобщи Ивайло Калфин пред Bulgaria ON AIR.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` По
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР