Партиите в парламента показаха, че имат една и съща политика,

...
Партиите в парламента показаха, че имат една и съща политика,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Най-доброто решение са нови избори

Партиите в Народното събрание демонстрираха, че имат една и съща политика, а думите и делата се разминават изрично. Това съобщи ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов пред Българска национална телевизия.

Изкуственото разделяне сред партиите на статуквото и смяната ги стопира, тъй като един кабинет ще бъде плод на политическо блудничество. Тупа се топката, с цел да се удължи живота на 46-о Народно заседание, уточни Костадинов.
 Костадинов: Мой съпартиец е с канадско поданство, процедурата за отвод е комплицирана и не става единствено с декларация Костадинов: Мой съпартиец е с канадско поданство, процедурата за отвод е комплицирана и не става единствено с декларация
Лидерът на Политическа партия " Възраждане " Костадин Костадинов описа във фейсбук за собствен съпратиец, който също е с канадско поданство и  трудн...

Според него към сегашния миг Народното събрание в сегашния състав не може да излъчи държавно управление, като най-хубавото решение е да се отиде на нови избори. Третият мандат няма да получи поддръжка, безапелационен бе Костадинов.

Целта на „ Възраждане “ ще бъде да ръководят независимо.

Той дефинира като дискриминация налагането на тезата на имунизирани и неимунизирани. Костадинов отсече, няма коронавирус рецесия, няма суматоха и няма нервност в страната. Трябва да има съответна политика и ограничения за хората, които имат потребност, настоя той.

Костадинов не разколебава хората, има вирус, който съществува като даде образец, че от свинския грип също умрели доста хора. Това, което се случва тук е в прорез със здравия разсъдък, безапелационен бе Костадин Костадинов.
 Костадин Костадинов: В Народното събрание самозвани протестиращи присвояват историята на други Костадин Костадинов: В Народното събрание самозвани " протестиращи " присвояват историята на други
" Това е Иван Георгиев, член на Възраждане в Добрич. Миналата година на 2 септември беше похитен от служителите на реда на митинга, напръскан с...

„ Животът в България тече напълно обикновено и има ли някой, който да изпитва боязън в България? Страхът в България се постанова изкуствено “, посочи водачът на „ Възраждане “. Костадинов дефинира като нездравословни и смешни, които би трябвало да бъдат отстранени.

Във връзка с бежанската вълна с рецесията в Афганистан, Костадинов уточни, че натискът не е спирал и не е обвързван единствено с войната в Афганистан. На цялата българо-турската граница би трябвало да има засищане с полицейски чиновници, с цел да стане ясно на хората, че с превозване на емигранти през границата, това просто няма да се случи, счита Костадинов.

Прочетете още по тематиката:

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР