Партиите в Народното събрание внушават, че с нищо даването на

...
Партиите в Народното събрание внушават, че с нищо даването на
Коментари Харесай

Иво Христов: Не забелязваме, че войната е вече тук

" Партиите в Народното събрание внушават, че с нищо даването на оръжия на Украйна не покачва риска за България. Седмица по-късно гръмна складът на Гебрев. Но ние не виждаме, че войната е към този момент тук. Войната пълзи и все по на запад. Вече има нуклеарни оръжия в Беларус. Предстои среща на НАТО, в която Зеленски ще упорства Украйна да е част от Алианса. "

Това разяснява в студиото на " Добро утро, Европа " по евродепутатът от Българска социалистическа партия / ПАСД и някогашен консултант на президента Иво Христов. Според него НАТО е действително ангажирана с войната и в този момент.

Аз работя в Европейския парламент, всеки месец гласоподавам срещу за тези помощи, само че Народното събрание гласоподава със " за ". И това с тези пари, които европейският дънъкоплатец заплащат на Украйна, ще се върне като бумеранг следващата година, когато са европейските избори. Европейците ще покажат на партиите защо иде тирада след обедняването, което им се случва поради тези пари, които раздаваме на Украйна, само че тогава ще бъде късно.

Според Христов България е част от войната, тъй като е главен снабдител на муниции.

" Понятието " сглобка " е пропагандно. Това е една позорна коалиция, те се събират и назначават админи дружно, които разделят на квотен принцип ", счита евродепутатът.

Колко дълго ще остане не знам, може да остане и цялостен мандат, защото тя се крепи на външна поддръжка, не на ентусиазма на българските жители.

" Съвсем действителна е вероятността да бъдем засмукани във водовъртежа на войната ", предизвести Христов.

Той изключва вид, при който президентът да основе партия и да влезе в политиката.

" Фактът, че има национални безредици, в резултат на случай в един квартал, а престъпният епизод е единствено детронатор на голямо публично напрежение ", разяснява Христов обстановката във Франция.

" Докато ние обсъждаме пилона на Рожен, в Европа протичат процеси, които могат да доведат до разпада на съюза. Франция е на прага на изключително състояние, а Германия навлиза в криза. Всичко това слага на тестване европейските институции ", добави той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР