Партиите в Народното събрание внушават, че с нищо даването на

...
Партиите в Народното събрание внушават, че с нищо даването на
Коментари Харесай

Иво Христов: Военната помощ за Украйна ще е бумеранг на идните евроизбори

" Партиите в Народното събрание внушават, че с нищо даването на оръжия на Украйна не покачва риска за България. Седмица по-късно гръмна складът на Гебрев. Но ние не виждаме, че войната е към този момент тук. Войната пълзи и все по на запад. Вече има нуклеарни оръжия в Беларус. Предстои среща на НАТО, в която Зеленски ще упорства Украйна да е част от Алианса. "

Това разяснява в студиото на " Добро утро, Европа " по евродепутатът от Българска социалистическа партия / ПАСД и някогашен консултант на президента Иво Христов. Според него НАТО е действително ангажирана с войната и в този момент.

Аз работя в Европейския парламент, всеки месец гласоподавам срещу за тези помощи, само че Народното събрание гласоподава със " за ". И това с тези пари, които европейският дънъкоплатец заплащат на Украйна, ще се върне като бумеранг следващата година, когато са европейските избори. Европейците ще покажат на партиите защо иде тирада след обедняването, което им се случва поради тези пари, които раздаваме на Украйна, само че тогава ще бъде късно.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР