Партиите в коалицията ПП-ДБ още не са обсъди помежду си

...
Партиите в коалицията ПП-ДБ още не са обсъди помежду си
Коментари Харесай

Коалицията ПП-ДБ още не са обсъди помежду си слабия резултат на вота

Партиите в обединението ПП-ДБ още не са разиска между тях слабия резултат на вота в неделя. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от „ Да, България “ Божидар Божанов.

„ Чували сме се по телефона, само че обща среща не сме имали. Всяка партия разисква за себе си, а след това се събираме “, уточни той.

Христо Иванов е разискал с Политическа партия и ДСБ оставката си и те са приели решението му, само че диалогът в по-широк формат следва, увери той.

„ Много неточности направихме, част от тях са, че не можахме да споделяме с гласоподавателите какви тъкмо са задачите ни и по какъв начин да ги реализираме. Именно по тази причина Христо Иванов подаде оставка. С тази оставка не свършва, а стартира нашият разбор на грешките “, добави той.

По думите му позивино е, че повече от половината техни гласоподаватели, които не са ги подкрепили, са си останали у дома, а не са подкрепили различен, т.е диалогът с тях към момента е вероятен, изясни той.

„ Много наши съперници ще желаят да се стреляме по студиата. Разговор е нямало да ревизираме тази коалиция “, съобщи Божанов като добави, че би трябвало да се надгради и да се поправят грешките. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР