Партиите са скептични за това, че даденото им от президента

...
Партиите са скептични за това, че даденото им от президента
Коментари Харесай

След заявката на президента за избори напролет: Как реагираха партиите?


Партиите са скептични за това, че даденото им от президента Румен Радев време ще им помогне да отстранен всички „ червени линии " между тях и да създадат държавно управление. Според поръчките досега възможностите на първия мандат на -СДС са дребни, а „ " може да рискуват с кабинет на малцинството с „ " с втория мандат.

На консултациите с Демократична България през днешния ден президентът даде поръчка за нови избори през пролетта.

видяха в днешните диалози нападателно държание от страна на президента. предизвести, че в случай че партиите не създадат държавно управление, то „ вървим от ден на ден към президентска република “.

„ Най-удачният вид за България е да има постоянно държавно управление. Последното нещо, на което се надяваме да не е по този начин е това разтакаване по тематиката „ предоставяне на мандати “ да не разреши на хартиената бюлетина да преодолее и вероятно президентско несъгласие “, сподели от „ ".

„ Отношението на президента към партиите, които го издигнахме и подкрепихме, към този момент показателно е война и с нас, и с Политическа партия, и с Демократична България. Това не е добре за страната. Президентът би трябвало да е обединител, успокоител на нацията. Напротив той внася още повече разграничителни линии “, разяснява, ръководител на.

„ Вместо да гледаме сериала „ Ужаси до безкрайност “ – по-добре да сложим ужасяващ завършек на това, което виждаме сега. Правителство няма по какъв начин да бъде формирано в границите на този парламент, даже и да бъде формирано, то няма да бъде жизненоспособно “, счита, водач на „ “.

Пред bTV от „ " обявиха, че на диалозите с президента ще кажат каква е визията им за ръководство на страната.

Останалите сили в Народното събрание - -СДС и резервираха безмълвие за това по какъв начин правят оценка възможностите за постоянен кабинет и не споделиха дали се стягат за предизборна акция през зимата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР