Партиите са почти готови с водачите на партийните си листи

...
Партиите са почти готови с водачите на партийните си листи
Коментари Харесай

Партиите избират водачите на предизборните листи

Партиите са съвсем подготвени с водачите на партийните си листи шест дни преди да изтече крайният период в ЦИК. И на тези избори се обрисуват лидерски конфликти.

В лидерския 25-и МИР в София се чака един против различен да се изправят водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Политическа партия - Демократична България се чака да заложат още веднъж на Христо Петров -Хазарта, Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия и Костадин Костадинов от " Възраждане ".

Битка ще има и в 23-и МИР в София. От ГЕРБ залагат на водача на  СДС - Румен Христов. Срещу него ще е Кирил Петков от „ Продължаваме промяната ".

Асен Василев ще бъде лидер на листата на новата групировка в Хасково.

Мустафа Карадайъ ще води две листи - в Кърджали и Шумен. Делян Пеевски също ще оглави две листи - в Благоевград където ще се изправи против Андрей Гюров и Пазарджик. 

Цял ден продълважа тайното националното заседание на новорегистрираната предизборна коалиция сред Политическа партия и Демократична България за състава на предизборните листи. В Праймтайм Венеция Ангова разяснява, че реакцията на Александър Дунчев, който упрекна съпредседателите на Политическа партия в задкулисие заради реденето на листите, е непредвидена.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР