Партиите очакват процедурата по провеждане на да бъде по-бавна и

...
Партиите очакват процедурата по провеждане на да бъде по-бавна и
Коментари Харесай

Правителство или нови избори: Какви са очакванията на партиите преди консултациите с президента?


Партиите чакат процедурата по осъществяване на да бъде по-бавна и срещите с президента да бъдат по настрана, а не дружно както предходните три пъти. Някои считат, че е допустимо да бдъе формирано, само че не са склонни да правят отстъпка от алените си линии. Други пък мислят, че би трябвало да се отиде на нови избори.

„ Президентът влиза в ролята на медиатор. Той не просто би трябвало да се срещне с партиите по ред на размера, а да се опита да откри допирни точки тъй че да се стигне до лъчение на постоянно държавно управление. Ниесме подготвени да осъществяваме мандат във всички форми и да подкрепим при условия, които ясно сме определили “, сподели от „ “.

„ Ние ще бъдем градивни, Надяваме се да бъде основано държавно управление, както към този момент сме декларирали няма да подкрепим държавно управление с първия мандат на “, сподели Петър Кулински от „ “.

„ Според мен няма да има постоянно държавно управление в този парламент. Мисля, че това е нещо, което става все по-очевидно. Като виждам тълпата стартира да се трансформира в тайфа “, счита от „ “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР