Партиите на войната нека спечелят изборите, да съставят правителство и

...
Партиите на войната нека спечелят изборите, да съставят правителство и
Коментари Харесай

Президентът: Партиите на войната да спечелят изборите и да дадат още оръжие на Украйна

Партиите на войната дано завоюват изборите, да сформират държавно управление и да поемат отговорност за даването на оръжие на Украйна. Хора, които не схващат нищо от военно дело се пробват да ни въвлекат в един нарастващ спор, сподели през днешния ден пред публицисти президентът Румен Радев.

Президентът акцентира, че остава съперник на изпращането на въоръжение от запасите на Българската войска в зоната на военни дейности. Той подсети, че служебното държавно управление е изпълнило решението на 48-то Народно заседание за изпращане на военна помощ на Украйна. Радев обаче акцентира, че нова военна помощ би трябвало да бъде съобразена със положението на българската войска.

Президентът уточни, че сега би трябвало да се мисли не за намаляване на отбранителния капацитет на страната, за неговото развиване. Радев не пропусна да означи, че рецензиите против неговата позиция идва от някогашни депутати от един парламент, който се е разминал изцяло с упованията и очакванията на хората.

Попитан, дали чака нови наказания против България по закона " Магнитски ", президентът не даде пряк отговор, а уточни, че съпротивата против битката с корупцията е огромна и всяка помощ извън е добре пристигнала.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР