Партиите на протеста се провалиха в опита да дадат алтернатива

...
Партиите на протеста се провалиха в опита да дадат алтернатива
Коментари Харесай

Александър Симов: Парламентът е като психиатрия, останала без лекарства

Партиите на митинга се провалиха в опита да дадат опция на модела " Борисов ". Около това мнение се сплотиха депутатите от " Българска социалистическа партия за България " Александър Симов и Ирена Анастасова в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

„ Ние показахме, че сме партията, която търси разговора, пробва се да направи по този начин, че всички партии, отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи, да седнат да поговорят не за това какво ги разделя, а къде са общите тематики, по които можем да създадем нещо.

" За страдание, против нас имаше стена от борба, недоумение, очевидна политизация и резултатът е, че отиваме на трети парламентарни избори в границите на шест месеца. Партиите на митинга се провалиха в опита да дадат опция на модела " Борисов ", провалиха се в това да си приказват една с друга, да потърсят общото ", сподели Симов.

" Никой не приказва за прословутото изчегъртване на Бойко Борисов. Ние се занимаваме единствено с вътрешно-парламентарната кухня, кой кого е нарекъл изменник, подкупник. В тази атмосфера Народното събрание наподобява на психиатрия, останала без медикаменти ".

" Партиите, които влязоха в Народното събрание на крилете на вярата за нещо ново, очевидно не са имали това откровено желание. Иначе няма по какъв начин да си разбираем това държание ", счита Ирена Анастасова.

" Новите партии в Народното събрание съществено се провалиха и мощно се надявам това да е оценено от българските жители ", добави тя. По думите ѝ, страната се нуждае от рационално, правилно, предвидимо ръководство.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР