Партиите на протеста се провалиха в опита да дадат алтернатива

...
Партиите на протеста се провалиха в опита да дадат алтернатива
Коментари Харесай

БСП: Партиите на протеста се провалиха в опита да дадат алтернатива на модела ``Борисов`` |

Партиите на митинга се провалиха в опита да дадат опция на модела " Борисов ", считат депутатите от " Българска социалистическа партия за България " Александър Симов и Ирена Анастасова, които гостуваха в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Според Симов Българска социалистическа партия е посочила, че е партията, която търси диалога и се пробва се да направи по този начин, че всички партии, отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи, да седнат да поговорят за общите тематики.

" За страдание, против нас имаше стена от борба, недоумение, очевидна политизация и резултатът е, че отиваме на трети парламентарни избори в границите на шест месеца. Партиите на митинга се провалиха в опита да дадат опция на модела " Борисов ", провалиха се в това да си приказват една с друга, да потърсят общото ", каза той.

Депутатът оприличи Народното събрание на психиатрия, останала без медикаменти.

" Партиите, които влязоха в Народното събрание на крилете на вярата за нещо ново, очевидно не са имали това откровено желание. Иначе няма по какъв начин да си разбираем това държание ", добави Ирена Анастасова.

Александър Симов съобщи, че Българска социалистическа партия не се опасява от възможна партия на Асен Василев и Кирил Петков.

" Ние ще следим този развой, обикновено е да го следим. Нормално е да забележим дали в България не се оформя следващия политически балон ".

Ние на " Позитано " 20 не треперим от нови политически планове. Дали ще има подобен план или не – е работа на тези, които имат предпочитание да го създадат ", сподели и Анастасова. Според нея Асен Василев и Кирил Петков " не са леви хора ".

На въпрос има ли условия, при които името на кандидат-президента на Българска социалистическа партия да е друго от Румен Радев, Симов съобщи:

" Не виждам такива условия, не виждам по какъв начин ще стане това. Ние имаме решение за поддръжка на Румен Радев. Не считам, че все още той е показал нещо, с което да преоценим своето схващане. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР