Партиите на протеста – така наречени, няма как да комуникират

...
Партиите на протеста – така наречени, няма как да комуникират
Коментари Харесай

Харалан Александров: Петков и Васшлев са малки племенни вождчета“, които нямат капацитет

Партиите на митинга – по този начин наречени, няма по какъв начин да споделят такова решение към своите групи, които те доста дълго, доста ориентирано и доста сполучливо радикализираха в името на обезверения напор да вземат властта. Той се състоя, завърши безславно, както всички забелязахме, и сега те са в руините на едно несъстояло се революционно изпитание.

 

Това разяснява в изявление по „ Евронюз България “ политическият антрополог Харалан Александров, който проучва концепцията на Бойко Борисов и ГЕРБ контактна група сред партиите да търси компромис в името на евроатлантическата ориентировка на България.
 
„ Те са в доста тежка позиция и аз изцяло им влизам в ситуацията “, тежко подигравателен беше анализаторът.

„ Просто би трябвало да им се помогне, в случай че е допустимо, да произведат задоволително бързо различен разказ. Не знам дали е по силите им, те не блестят с някакви особени интелектуални качества. Те са „ дребни племенни вождчета “, които нямат капацитета “, сподели той за Кирил Петков и Асен Василев.

Според Александров те са в изцяло разбираема и сложна позиция, само че не може и да се отхвърля, че сами са се вкарали в нея.

„ Но би трябвало да разберем, че тези хора нямат потенциала да отидат оттатък спора – те живеят през спора “, сподели още Харалан Александров.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР