Партиите, които искат да видят себе си на бъдещия политически

...
Партиите, които искат да видят себе си на бъдещия политически
Коментари Харесай

Президентът от Египет: Не коментирам апартаментите на Цветанов, но позицията ми е принципна

Партиите, които желаят да видят себе си на бъдещия политически небосвод, би трябвало сами да се чистят от корумпирани и некомпетентни фрагменти с управнически упоритости.

Така президентът Румен Радев, който дойде на посещаване в Египет, разяснява имотния скандал във властта и последвалите две оставки в държавното управление:

" Аз  не съм пристигнал в Египет да разясня жилищата на господин Цветанов, само че моята позиция постоянно е била кардинална. Партиите, които желаят да видят себе си на бъдещия политическия небосвод, би трябвало сами да се чистят от корумпирани и некомпетентни фрагменти с управнически упоритости, а не да чакат да гърмят кавги и да ги гасят с оставки ".

Радев акцентира, че съдействието на България и Египет е значимо за националната ни сигурност, тъй като африканската страна има основна роля в района в битката с тероризма, незаконната миграцията и радикалния ислям. Наред с това Египет е най-големият търговски сътрудник на България в района на Близкия Изток и Африка, посочи Радев, който е придружаван от " внушителна ", по личните му думи бизнес делегация.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР