Партиите и коалициите, които искат да участват на предстоящите парламентарни

...
Партиите и коалициите, които искат да участват на предстоящите парламентарни
Коментари Харесай

Краен срок за регистрация за тези, които искат да участват на парламентарните избори

Партиите и обединенията, които желаят да вземат участие на идните парламентарни избори, могат да подават заявки в ЦИК за регистрация за присъединяване в изборите не по-късно от 17:00 часа на 17 февруари, съобщи БГНЕС.
Това е последният период, излиза наяве от признатата от ЦИК хронограма за организацията и провеждането на парламентарния избор на 4 април.
 Нинова към водачите на листи на Българска социалистическа партия: Очаквам от вас в акцията работа и отдаденост с грижа за хората Нинова към водачите на листи на Българска социалистическа партия: Очаквам от вас в акцията работа и отдаденост с грижа за хората
Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова събра на обща среща водачите на листи в централата на партията на „ Позитано “ 20. Вчера прикл...
До 12 февруари пък трябваше кметовете да образуват изборните секции на територията на общините, до същата дата трябваше да са назначени и Районните изборни комисии.
До работната група " Избори " във външното министерство се изпращат уточнения за гласуването на сънародниците ни зад граница. Разясненията са свързани със сформирането на изборни секции и упражняването на вота.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР