Партида от модернизирани танкове Т-72МС и бронирани разузнавателни и патрулни

...
Партида от модернизирани танкове Т-72МС и бронирани разузнавателни и патрулни
Коментари Харесай

Русия предостави на Сърбия военна техника

Партида от осъвременени танкове Т-72МС и бронирани разследващи и патрулни машини БДРМ-2МС, беше доставена на сръбските въоръжени сили в границите на военно-техническата помощ, с цел да бъде засилен бойния капацитет на Сръбската войска. Това заяви в неделя заместник-министърът на защитата на Александър Фомин по време на церемонията по предаването на бронираните транспортни средства, осведоми TACC.
На събитието участваха заместител министър-председателят и министър на защитата на Сърбия Небойша Стефанович, държавният секретар и заместник-министър на защитата на Руската федерация Николай Панков и висшето военно командване на сръбската войска. Церемонията се състоя в град Ниш на територията на 3-та механизирана бригада на сръбските сухопътни войски.
 ГЕРБ не знаели за подслушване на политици, офанзивите били поради разрушената мрежа съветски шпиони ГЕРБ не знаели за подслушване на политици, офанзивите били поради разрушената мрежа съветски шпиони
На политическата сцена се появиха две неща - изявление онлайн и изявление на запис. Бойко Рашков се опита да уволни публицисти. Това съобщи...
" Бойната мощ на сръбските въоръжени сили е попълнена с осъвременени танкове Т-72МС и бронирани разузнавателно-патрулни машини БДРМ-2МС съветско произвеждане. Доставеното съоръжение, което дава отговор на всички модерни стандарти и условия, ще ускори бойния капацитет на Сръбската войска, ще способства за осъществяването на дилемите за отбрана на суверенитета и териториалната целокупност на страната ", сподели Фомин.
Заместник-министър Панков увери, че съветското военно ведомство ще продължи да развива и укрепва двустранните връзки, ще оказва всякаква помощ за модернизацията на въоръжените сили на Сърбия. След завършването на динамичния показ на бронираните транспортни средства Александър Фомин подари на началника на Генералния щаб на сръбските въоръжени сили военачалник Милан Мойсилович алегоричен ключ от кулата от танк Т-72МС.
По време на събитието представители на съветската делегация и сръбския министър на защитата обмениха отзиви по отношение на руско-сръбското военно, военно-техническо съдействие и районната сигурност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР