Парти изненада за рожден ден приключи с 18 души от

...
Парти изненада за рожден ден приключи с 18 души от
Коментари Харесай

Тексас: Парти изненада за рожден ден приключи с 18 души от едно семейство с COVID-19

Парти изненада за рожден ден завърши с 18 души от едно и също семейство с COVID-19. Историята е от Карълтън, Тексас, и демонстрира какъв брой елементарно може да се заразим с ковид, в случай че не съблюдаваме ограниченията за обществена отдалеченост.

Рон Барбоса, член на фамилията и брачен партньор на доктор, отказал да участва на рождения ден на снаха си на 30 май. Причината – със брачната половинка му решили, че рисковете от болест с COVID-19 са прекомерно огромни и не рискували.
Рекорд в Съединени американски щати: 36 хиляди са новите случаи на COVID-19 за 24 ч. Смъртните случаи в страната надвишават 120 хиляди
„ Просто знаехме, че това ще се случи “, споделя Барбоса пред локални медии.

Сред болните са майка му и татко му, които са над 80-годишни, както и сестра му, която се бори с рак на гърдата. И тримата са приети в болница, като животът на татко му виси на косъм.

Майката на Барбоса, Карол, предходна през тържеството за малко, с цел да остави подарък. На 6 юни дала позитивна проба за COVID-19 и по този метод вирусът стигнал до татко му.
Първи избирателен протест: Тръмп изиска да понижат тестванията за ковид По-късно от Белия дом обявиха, че президентът се е шегувал
Баща му Франк се намира в интензивно поделение в локална болница и е на животоподдържащи системи. „ Наистина ми се къса сърцето. Направиха му вливане на плазма и се надявам това да избави живота му “, споделя Барбоса.

Въпреки фамилната болест, мъжът споделя, че фамилията му остава обединено, въпреки „ да изпитват коктейл от страсти “ през последните седмици.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР