Парти Готови за училище и за довиждане с ваканцията преди

...
Парти Готови за училище и за довиждане с ваканцията преди
Коментари Харесай

Правят детско парти „Готови за училище”

Парти „ Готови за учебно заведение ” и за сбогом с ваканцията преди първия ученически звънец ще се вихри в Детския ъгъл на Морската градина. За хлапетата ще провеждат песни, игри, надпревари, а и опция да си изберат забавна извънкласна форма по ползи или кръжок и клуб през новата образователна година.

На особено построена сцена ще се качат дребните артисти от вокална групировка „ Бънджи Сингърс “ –Варна, артистите от Variete PLAN B. Ще има конкурс за рисунка на асфалт за деца, разграничени в 4 възрастови групи, които за половин час би трябвало да претворят концепциите си с тебешир.

Жури ще излъчи спечелилите, които ще получат карти със 100 точки за игрите и атракционите в парка. Ще бъде открит за първи път базар за извънкласни действия, на който родители и деца ще се ориентират къде да се запишат.

Над 20 разнообразни кръжоци, танцови сформира и спортни клубове ще показват своите благоприятни условия. Специални посетители на празненството на 16 септември ще бъдат служители на реда от КАТ Варна и представители на дирекция „ Образование и юношески действия ” в община Варна.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР