Пърт бе определен за домакин на финала за Фед Къп

...
Пърт бе определен за домакин на финала за Фед Къп
Коментари Харесай

Пърт бе избран за домакин на финала за Фед Къп

Пърт бе избран за хазаин на финала за Фед Къп сред Австралия и Франция по-късно тази година. Това ще бъде и първият край в Австралия от четири десетилетия насам. Сблъсъкът в отборната конкуренция при дамите на 9-10 ноември ще се организира на твърдите кортове в града на западното крайбрежие в зала „ RAC Arena “, оповестиха от Тенис Австралия.

Наскоро спечелилата Ролан Гарос Ашли Барти се чака да изведе седемкратните първенци от Австралия в техния първи край на домашна почва от 1978 насам. За последно „ озитата “ завоюваха конкуренцията през 1974 година. „ Вълнуващо е да обявим тази вест, изключително откакто седмица по-рано Аш Барти победи на Ролан Гарос “, съобщи в свое изказване капитанът на Австралия за Фед Къп Алиша Молик.

„ Женският тенис е необикновено мощна позиция в Австралия сега и съм извънредно горда от всеки член на отбора, който бе част от това двугодишно прекарване до финала “, добави тя. Австралия доближи своя първи край в последните 26 години, откакто в профил Беларус през април, до момента в който в другия полуфинал Франция се оправи с Румъния.<a href= " http://bgnes.com " target= " blank " ><font color=#0000ff> /БГНЕС</font></a>
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР