Пърси е кучето, което вече 5 г. размахва доволно опашка

...
Пърси е кучето, което вече 5 г. размахва доволно опашка
Коментари Харесай

Йоанна Темелкова прибрала кучето си от боклука

Пърси е кучето, което към този момент 5 година размахва предостатъчно опашка в дома на актьорите Йоанна Темелкова и Мартин Гяуров, разбра HotArena.

“Той няма порода. Намерихме го в гората в Искърското дефиле ”, споделя Темелкова. За наслада, ориста го среща точно с актрисата, която е закърмена с обич към животните.

Малкият Пърси, който преди 5 години даже не носил това име, бил изхвърлен в гората. От боязън се скрил до една кофа за отпадък. “Ние бяхме на вила в региона и чухме вечерта скимтене на кученце ”, споделя Темелкова.

“През нощта го оставихме да спи на двора. Казах на Мартин, че като се събудим сутринта, едва ли ще е там ”, спомня си актрисата. Само че сбъркала. То било тъкмо където го оставили - на една люлка.

“Решихме, че няма по какъв начин да го върнем при кофата, естествено ”, споделя Темелкова. Заедно с мъжа си го закарват на ветеринар в Самоков. Той погледнал зъбите на кучето и им споделил, че е напълно мъничко, на към 2 месеца. Не единствено го обезпаразитява, само че му бие и всички нужни ваксини, написа Галерия .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР