Пърси Джаксън е доста известен и харесван герой. А причинита

...
Пърси Джаксън е доста известен и харесван герой. А причинита
Коментари Харесай

Disney намери новия Пърси Джаксън

Пърси Джаксън е много прочут и харесван воин. А причинита за това е освен тъй като за него има филми, само че и тъй като от приключенията му човек може да си напомни (или даже научи) много неща за гръцката митология.

Но каквото и да си приказваме, романите на Рик Риърдън несъмнено се радват на по-голяма известност и положителни мнения от филмите. В началото на годината обаче разбрахме, че Disney+ са поръчали сериал за Пърси Джаксън - Percy Jackson and the Olympians .

Върху плана се работи от към две години, само че в този момент наподобява, че нещата най-накрая си идват на мястото, тъй като е определен и артистът, който да влезе в основната роля. И това ще бъде Уокър Скобел . Той направи дебюта си в киното в The Adam Project, където изигра 12-годишната версия на героя на Райън Рейнолдс.

В сериала Пърси ще разбере, че е наследник на Посейдон, което пък го прави полубог. Но до момента в който привиква с новите си сили, ще бъде упрекнат от Зевс, че откраднал светкавицата му. Затова и младежът ще би трябвало да обиколи Америка, с цел да разбере кой е същинският пакостник и да върне реда на Олимп.
 Уокър Скобел, The Adam Project и кое е детето, изиграло младата версия на Райън Рейнолдс във кино лентата на Netflix
Момчето, което получи мечтания си дебют

Ето какво знаем за Уокър Скобел

Плановете са фотосите по Percy Jackson and the Olympians да стартират още това лято, написа The Hollywood Reporter. До този миг видяхме два кино лентата за героя (през 2010 година и 2013 г.), като в неговата роля влезе Логан Лерман.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР