Пародийните изяви на ръководството на Барселона в последно време нямат

...
Пародийните изяви на ръководството на Барселона в последно време нямат
Коментари Харесай

Прякорите на звездите в Барса - Комара, Бълхата, Канибала, все кръвосмучещи

Пародийните изяви на управлението на Барселона напоследък нямат край. Не е изненадващо, че почитателите на каталунците не утвърждават босовете и желаят промяна на караула. Първо изпуснаха Неймар, след това привлякоха няколко играчи, които не дават отговор на класата на клуба. Титли в Испания и в ШЛ също не се виждат на хоризонта, осведоми sporta.bg

Все отново един от футболистите, които пристигнаха може и да има капацитет да помогне на клуба. Става дума за Усман Дембеле. Дошлият за над 100 милиона евро от Дортмунд французин се изложи като кифладжия при представянето си. Той не съумя на няколко пъти да дриблира съответно с топката и стана за смях. Качествата му обаче не са за занемаряване.

Не стоят по този начин обаче нещата с прякора му. Оказа се, че неговите съотборници в националния отбор на Франция, а към този момент и в Барса - Самюел Юмтити и Люка Дин са му лепнали прозвището Комара. Самият Дембеле призна пред медии, че евентуално му викат по този начин, тъй като е бърз и малък. Дали е по този начин или не - не е ясно.

Факт е обаче нещо друго. Звездите на Барса имат неповторими прякори, подхождащи повече на бандити от България. С привличането в отбора на Дембеле ситуацията придобива забавен ракурс, който към този момент няма по какъв начин в Sporta.bg да не отбележим. 

Лионел Меси е прочут с това, че му викат Бълхата (La Pulga). Дори в заглавия постоянно името му е заменяно с Бълхата. Всеизвестно е, че другият огромен воин за каталунците - Луис Суарес е с название Канибала. Той самичък се погрижи за това, откакто няколко пъти захапа съперници и то по време на игра. 

Сега в Барса Бълхата и Канибала се събраха с Комара. Все кръвопиещи. За жал на почитателите предишния сезон те не смучеха от кръвта на съперниците си...Да забележим ка ще е през този.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР