Парното в София може да бъде пуснато утре, ако прогнозата

...
Парното в София може да бъде пуснато утре, ако прогнозата
Коментари Харесай

Парното в София може да бъде пуснато утре

Парното в София може да бъде пуснато на следващия ден, в случай че прогнозата до края на седмицата удостовери захлаждането, заяви Българска национална телевизия. Днес е третият следващ по-студен ден. Според изискванията на топлинния снабдител парното се включва при три поредни дни със средноденонощна температура под 12°C и прогноза от Национален институт по метеорология и хидрология за трайно захлаждане. Отоплителният интервал е от 1 октомври до 30 април.
Отоплението няма да бъде включено в здания, в които инсталацията не е запълнена, тъй като това значи, че в някое жилище към момента се прави ремонт. Потребителите да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите си, с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване след стартиране на отоплението, както и да ревизират уредите си за дялово систематизиране. В случай, че екранът им е загаснал, клиентите би трябвало неотложно да потърсят подпомагане от обслужващата ги компания - топлинен счетоводител, осведомят от Топлофикация-София.
В момента отоплението е включено в към 200 здания по избор на жителите. Основно това са детски градини, ясли, учебни заведения.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР