Парламентът започна пленарната седмица с отбелязване на Деня на Европа.

...
Парламентът започна пленарната седмица с отбелязване на Деня на Европа.
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: Денят на Европа е ден, посветен на мира и обединението на европейските народи

Парламентът стартира пленарната седмица с отбелязване на Деня на Европа. Още преди започване на съвещанието младежи от ГЕРБ и ръководителят на групата Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила раздаваха значки и флаери в чест на Деня на Европа.

"Денят на Европа е ден, отдаден на мира и обединяването на европейските нации. Ден, в който за следващ път заявяваме своята решителност да продължим да отстояваме правилата, положени в основата на обединена Европа ", съобщи при откриването на съвещанието ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила.

Днес всички имаме мотив за основателна горделивост, тъй като през последните месеци България не просто се утвърди като виновен и благонадежден член на Европейски Съюз, само че и даде важен принос в дебата за бъдещето на общия ни европейски дом, означи тя. Сега Европа е България, тук се дискутират значими за всички европейските жители тематики, търсят се най-удачните решения, съобщи Караянчева. Уверена съм, че всеки един от нас ще продължи да работи и да влага своята сила за реализиране на общите ни европейски цели - мир, непоклатимост и разцвет, сподели още тя.

Всяка парламентарна прочете декларация в пленарна зала във връзка Деня на Европа.

След това депутатите продължиха с първо четене на промени в Кодекса за обществено обезпечаване. В програмата за седмицата са още второ четене на промени в Кодекса на труда на второ четене, промени в Закона за собствеността и използването на земеделските земи на второ четене. На първо четене депутатите ще прегледат промени в Закона за гражданската регистрация и в Закона за локалното самоуправление и локалната администрация. В проектопрограмата са още план на решение за избор на ръководител на Комисията за обществен контрол над записаните инспектори, ратификация на Споразумението за услуги за подкрепяне осъществяването на планове сред Министерство на околната среда и водите и Европейската банка за възобновяване и развиване, както и Отчет за активността на Съвет за електронни медии за интервала 1 януари - 31 декември 2017 година За петък е очакван обичайният парламентарен надзор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР